Markkinatiedote 3.12.2020

Asuntokauppa kävi erinomaisesti myös marraskuussa! Kotijoukkueella on tulossa ennätyksellinen vuosi.

Asuntokauppa on jatkunut vilkkaana loppuvuotta kohti mentäessä. Kuukausi toisensa jälkeen lukemat ovat kohentuneet. Marraskuun asuntokauppojen lukumäärässä saimme aikaan huikean 47 % kasvun vuoden takaiseen verrattuna. Valtakunnallisesti olemme viime vuoden kauppamääriä jo selkeästi edellä, mikä on osoitus siitä, että valittu strategia on ollut onnistunut ja kilpailukykymme on pysynyt hyvällä tasolla läpi vuoden. Kiitos tästä kuuluu koko ketjun henkilökunnalle sekä ketjuyrittäjillemme.

Kotijoukkue teki marraskuussa 164 asuntokauppaa. Kasvuprosentti on huima siihen nähden, että kuluneen vuoden aikana emme ole avanneet uusia myymälöitä vaan olemme toimineet suunnilleen samalla kokoonpanolla kuin vuosi takaperin.

 

Ostajia on nyt liikkeellä – Nyt on hyvä aika aloittaa asunnon myynti

Läpi vuoden kiinteistönvälittäjäkentältä on kuulunut viestiä, että potentiaalisia ostajia on liikkeellä ja myytäviä asuntoja tarvittaisiin lisää. Valtakunnallinen ostajapotentiaalimme on kasvanut tasaisesti koko vuoden. Kovasta asuntojen kysynnästä kielii myös suosituimpien verkkoportaalien toimittamat raportit, joista käy ilmi, että asunnoista tulleiden yhteydenottojen määrä on ollut koko vuoden rajussa kasvussa. Potentiaalisia ostajia on selvästi aiempaa enemmän liikkeellä. Kotisivuillamme vierailee kolminkertainen määrä asiakkaita vuoteen 2019 verrattuna. Asiakkaat ottavat rohkeasti yhteyttä kohteista verkon kautta. Yksityisesittelyjen merkitys sekä henkilökohtainen hyvä asiakaspalvelu korostuvat tänä aikana entisestään. Kiinteistönvälittäjillä on käytössään erinomaiset työkalut asuntokaupan sähköiseen asiointiin, jonka avulla pystytään rutiininomainen asiointi kuten sopimusten allekirjoitukset hoitamaan täysin etänä. Asuntokaupat hoituvat jatkossakin turvallisesti ja tehokkaasti avullamme.

 

Lisätiedot:
Juuso Lehto
liiketoimintajohtaja
Suomen Kotijoukkue Oy
040 714 6695