Kotijoukkue-ketju

Asuntokauppa on joukkuelaji ja edellyttää vahvaa paikallistuntemusta.

Paikallista asiantuntemusta ja yrittäjyyttä

Kotijoukkue-ketju on perustettu vuonna 2009. Keväällä 2022 Suomen Kotijoukkue Oy muuttui Vendoksi ja muutti omat toimistonsa Vendo-nimen alle. Me itsenäiset franchise-yrittäjät päätimme ostaa Kotijoukkue-brändin omiin nimiimme.  Perustimme Kotijoukkue United Oy:n, jossa jokainen Kotijoukkueen toimisto on kuitenkin edelleen oma itsenäinen yhtiönsä. Toimimme kuitenkin yhdessä ja yhteistyössä monipaikallisesti asiakkaidemme eduksi.

Kiinteistönvälityksen perustana on vahva paikallistuntemus, kokeneiden ammattilaisten vankka osaaminen ja kilpailukykyinen hinnoittelu. Jokaisen asiakkaan tilanteeseen perehdytään intohimolla ja huipputason asiakastyytyväisyys on toiminnan lähtökohta. Yrittäjyyden ja yhteiskuntavastuullisuuden yhdistäminen on keskeinen osa Kotijoukkueen yrityskulttuuria.

Sinua ovat auttamassa Hämeenlinnan, Kouvolan ja Vaasan Kotijoukkueen yrittäjät ja henkilökunta.

Asuntokauppa on joukkuelaji

Tarvitaan monta hyvää tyyppiä, joiden yhteispeli ratkaisee. Asiakas pääsee osaksi asuntokaupan ykkösketjua eikä asunnonvaihtoa tarvitse pähkäillä yksin. Näin pääsemme yhdessä parhaisiin tuloksiin.

Meidän jokaisen Kotijoukkueen ammattilaisen ykköstehtävänä on tehdä turvallista ja tehokasta kiinteistönvälitystä. Työtämme ohjaavat yrityksemme arvot: Luotettavuus, osaaminen, ahkeruus ja välittäminen.

Keskitymme olennaiseen - kotisi myyntiin ja vuokraamiseen. Me emme välitä remontteja, siivouksia, muuttoja tai muuta epäolennaista. Tämä siksi, että tulokset ratkaisevat. Tämän ovat huomanneet myös asiakkaamme ja suurin osa toimeksiannoistamme tuleekin juuri suositusten kautta.