Kotijoukkue-ketju

Asuntokauppa on joukkuelaji ja edellyttää vahvaa paikallistuntemusta.

Paikallista asiantuntemusta ja yrittäjyyttä

Kotijoukkue-ketju on perustettu vuonna 2009. Ketjun omistaa Suomen Kotijoukkue Oy ja jokainen ketjuun kuuluva kiinteistönvälitysliike on oma itsenäinen yhtiönsä, jolla on franchise-sopimus Suomen Kotijoukkue Oy:n kanssa. Vuonna 2021 Kotijoukkue toimii 12 paikkakunnalla ja ketju työllistää noin 100 kiinteistönvälitysalan ammattilaista.

Kiinteistövälityksen perustana on vahva paikallistuntemus, kokeneiden ammattilaisten vankka osaaminen ja kilpailukykyinen hinnoittelu. Jokaisen asiakkaan tilanteeseen perehdytään intohimolla ja huipputason asiakastyytyväisyys on toiminnan lähtökohta. Yrittäjyyden ja yhteiskuntavastuullisuuden yhdistäminen on keskeinen osa Kotijoukkueen yrityskulttuuria.

Asuntokauppa on joukkuelaji

Tarvitaan monta hyvää tyyppiä, joiden yhteispeli ratkaisee. Asiakas pääsee osaksi asuntokaupan ykkösketjua eikä asunnonvaihtoa tarvitse pähkäillä yksin. Näin pääsemme yhdessä parhaisiin tuloksiin.

Meidän jokaisen Kotijoukkueen ammattilaisen ykköstehtävänä on tehdä turvallista ja tehokasta kiinteistönvälitystä. Työtämme ohjaavat yrityksemme arvot: Luotettavuus, osaaminen, ahkeruus ja välittäminen.

Keskitymme olennaiseen - kotisi myyntiin ja vuokraamiseen. Me emme välitä remontteja, siivouksia, muuttoja tai muuta epäolennaista. Tämä siksi, että tulokset ratkaisevat. Tämän ovat huomanneet myös asiakkaamme ja suurin osa toimeksiannoistamme tuleekin juuri suositusten kautta.